Iveta se sotva vzpamatovala z italského opileckého dobrodružství, a v neděli po poledni ji ukrutné bolesti v břiše donutily volat o pomoc. Z jejího domu v Uhříněvsi ji převezli na polikliniku v Říčanech.

Tady lékaři zjistili, že Iveta potřebuje urgentní operační zákrok. Trpící zpěvačka tak musela do Thomayerovy nemocnice. Teď leží na JIP po akutní operaci břicha.

Informaci potvrdila i mluvčí nemocnice Martina Štanclová. „Mohu potvrdit, že paní Bartošová byla přijata dnes odpoledne na naši chirurgickou kliniku," sdělila mluvčí Blesku.

Iveta přitom na nemocničním lůžku skončila v minulosti již několikrát. Obavy o ní tentokrát mají jak její partner Josef Rychtář, tak i ctitel Zdeněk Macura, který přispěchal přímo do nemocnice. A dobýval se dovnitř. Ovšem marně.

"Já jsem v tuto chváli možná trochu na druhé koleji, přesto se o to zajímám," tvrdil Macura v TV Nova. Bartošové chce prý pomoci. podle Josefa Rychtáře toho ale už udělal dost, když prý Ivetu naléval alkoholem. 

Rychtář přitom stále tvrdí, že se Bartošová nutně potřebuje léčit. Jenže musí prý chtít v první řadě sama. A připustit si, jak velký problém má. "Já jsem celou záležitost konzultoval s rodinou, Uděláme všechno pro to, aby se Iveta té závislosti zbavila," dodává Rychtář.

Co mohlo potkat Ivetu podle lékaře?

■ Selhání jater

■ Prasklý žaludeční vřed

■ Zánět slepého střeva

■ Neprůchodnost střev

■ Zánět slinivky břišní

■ Krvácení z trávicí trubice

■ Sebepoškození – spolknutí cizího tělesa