Hvězdné trio už je komplet doma. Poté, co okolo poledne do Prahy dorazil Džambulčin únosce Zdeněk Macura, do svého baráčku v Uhříněvsi okolo 22. hodiny přijel i nyní už a opět šťastný páreček Iveta a Pepa.

Cesta byla únavná, dlouhá a náročná. Kvůli špatnému stavu Ivety se muselo neustále stavět a jet pomalu, žaludek na vodě není žádná slast a pozvracený interiér auta mít nikdo nechce. 1500 kilometrů z Itálie absolvovali za nezvykle dlouhou dobu – hlavní ale je, že dojeli.

Je jí lépe

O Ivetin a Pepův bezpečný návrat se postaral tým reportérů z Blesku a Novy. Společně si zažili pár veselých chvil, po cestě se dokonce zastavili na obídku. „Bylo vidět, že je Iveta už šťastnější a je jí lépe než v předchozích dnech. Začala normálně mluvit, bylo jí rozumět, a když šla třeba na benzínku pro vodu, už se tolik nepotácela,“ popisuje zlepšení zdravotního stavu fotoreportér Blesku Marek Pátek.

Video
Video se připravuje ...

Džambulka přijela domů! TV Nova, Karolina Hošek

Vzhledem k pozdnímu příjezdu byli všichni unavení, Iveta se zmohla jen na pár slov. "Dorazili jsme v pořádku. Jsem šťastná a ráda, že jsme tady. Odpočívám a nabírám síly,“ řekla znavená, ale usměvavá Džambulka.

Jaký bude program?

Až se Iveta vyspí z kocoviny a spadnou z ní kilogramy stresu, asi začne s Pepou řešit svůj program na následující dny. Rychtář totiž v sobotu přiznal, že Džambulku miluje a udělá pro ni vše. Zároveň se zavázal, že jí zajistí léčení. Tak schválně!

Fotogalerie
3 fotografie