Josef Rychtář už svou Džambulku jen tak neopustí. Zatímco před pár dny, krátce po jejím útěku s Macurou, hovořil o "paní Bartošové" velmi chladně, nyní na otázku, zda s ní bude i nadále, odpověděl bez váhání: "Rozhodně!"

Na adresu pana Macury ale Rychtář žádná vlídná slova nepronesl. "Iveta mi sdělila, že si nic nepamatuje, že celou dobu spala. Pan Macura ji držel celou dobu pod nějakou návykovou látkou,"popsal. Známá fotka Ivety na pláži podle jeho slov opravdu byla naaranžovaná. Macura si nejspíš pomohl násilím. "Dle modřin, které má na svém těle, lze usuzovat, že pravděpodobně vznikly, když ji bezvládnou pokládal na tu pláž," říká Rychtář.

Rychtář se naopak omluvil Domenicu Martuccimu, do jehož sídla se za asistence italských policistů pro zpěvačku dobýval. "Pan Martucci udělal jedinou chybu, že mi nezavolal. Nicméně převzal Ivetu v žalostném stavu od pana Macury, kdy ji jeho lidé museli vyndávat z auta, jak jsem se posléze dozvěděl." 

Na závěr zdůraznil, že se bude snažit, aby se jeho milá konečně vyléčila ze své závislosti. Nerad by totiž, aby se podobná situace opakovala.

Video
Video se připravuje ...

Jak Rychtář popisuje únos své Džambulky? TV Nova, Karolina Hošek

Fotogalerie
7 fotografií