Poznávací znamení Courtney Love byla vždycky tři: jasně rudá rtěnka, rozčepýřené blond vlasy a (většinou bílé) šaty s hlubokým dekoltem. S přibývajícím věkem, uvadající krásou a klesajícím poprsím se sice nevzdala ani jednoho, ale na červeném koberci po hodinách strávených u špičkových vizážistů to stále ještě občas vypadá, že se jí daří v sobě najít záblesk dávného půvabu, kvůli kterému se do ní mladý umělec Kurt zamiloval. Jenže pak se Courtney na ulici objeví jen tak… a je zle.

Naposledy ji paparazzi spatřili na Rodeo Drive cestou do salonu Gucci. Zcela nenalíčená se sice snažila krýt před všudypřítomnými fotoaparáty, ale bohužel pro všechny marně. Objektivy nemilosrdně odhalily její „nahou“ tvář vylepšenou množstvím botoxu a rozhodně to nebyl hezký pohled. Někdo by zkrátka neměl bez několikacentimetrové vrstvy make-upu chodit ani ven s odpadky, natož po nejznámějším bulváru Beverly Hills v LA. Tam jsou totiž novináři připravení na každém rohu a číhají na příležitost.

Zdá se, že Courtney neustále žije v minulosti a věk si zkrátka nepřipouští. I proto si notně vypomáhá plastikami. Od smrti svého manžela, legendárního frontmana kapely Nirvana, se už nikdy nevdala a zůstala na výchovu dcery Frances Bean (26) sama. Nutno podotknout, že manželské štěstí Cobainových beztak dlouho netrvalo a většinou bylo zahaleno v heroinovém oparu. Kurt, který celý život trpěl depresemi a silnou drogovou závislostí, spáchal sebevraždu pouhé dva roky po svatbě. Courtney nyní každou chvíli plní svůj Instagram společnými fotkami s Kurtem a srdceryvnými prohlášeními, v nichž mu vyznává nehynoucí lásku a zdůrazňuje, jak moc jí chybí...

Fotogalerie
35 fotografií