Plavovlasá herečka, známá jako Helena z historického velkofilmu Trója nebo jako německá herečka ze svérázné „tarantinovky“ Hanební pancharti, se včera stala matkou. Miminko porodila svému partnerovi Normanu Reedusovi, se kterým randí již od roku 2016. Soukromí si oba dva však velice pečlivě střeží a tak se dlouhou dobu ani nevědělo, že je Diane v jiném stavu.

O hereččině graviditě se začalo spekulovat v květnu, kdy se na filmovém festivalu v Cannes objevila ve volných šatech, pod nimiž se rýsovalo rostoucí bříško, oficiálně však pár nikdy těhotenství neoznámil. Pro Kruger to byl jak první porod, tak první dítě, o které se v životě bude muset začít starat. Předchozí manželství s Guillaumem Canetem (45) bylo totiž bezdětné – a francouzský herec a režisér Canet si dvě ratolesti pořídil až ve vztahu s herečkou Marion Cotillard (43).

Oproti tomu Reedus, kterého si většina milovníků napínavého postapokalyptického seriálu o zombících vybaví hlavně s kuší, již jednoho potomka má – syna Minguse Luciena (19). Toho tenhle na první pohled drsný fešák počal během pět let trvajícího manželství se známou modelkou Helenou Christensen (49). Chlapec, stejně jako jeho slavná maminka (někdejší andílek Victoria‘s Secret), pracuje jako model.

Video
Video se připravuje ...

Trailer na šestou sezónu The Walking Dead. AMC

Fotogalerie
25 fotografií