V poslední době se vyrojily spekulace o tom, že slavná dvojice se rozvádí. Vše rozpoutal snímek Victoriena sociální síti, na kterém byla jen s dětmi a v popisku psala, jak se jim všem stýská po tatínkovi. Kromě toho ještě sázkové kanceláře zrušily dlouhodobé sázení na to, kdy se Beckhamovi rozejdou. 

Exfotbalista se zpěvačkou a módní návrhářkou se ale veřejně dohadům jen vysmáli a prostřednictvím svého mluvčího vzkázali, že je to k smíchu a trapná ztráta času. Nyní se konečně ke všemu vyjádřili sami v rozhovoru pro Vogue. „Lidé si tyhle věci o našem vztahu vymýšlejí už 20 let, takže David a já jsme už zvykli ty nesmysly ignorovat a jen normálně pokračovat dál," nechala se slyšet Victoria.

Podle ní se tak rozhodně žádný krach vztahu nekoná. „Oba si uvědomujeme, že jsme společně silnější, než bychom byli zvlášť," pronesla členka bývalé dívčí skupiny Spice Girls. Její slova by se sice dala vykládat jako vyznání lásky k manželovi, jenže ve skutečnosti to řekla ve spojitosti se svou módní značkou a pozicemi módních ikon, kterými se Beckhamovi pyšní.

Skoro jako by pro ni rodina byla jen způsob, jak zůstat na výsluní. „Kdybychom se před lety vůbec nepotkali a nebyli spolu, byl by někdo z nás v takové pozici, jako je dnes? Je to všechno jen o rodinné jednotce. Když je nás šest, jsme dohromady silnější. Respektujeme rodinné pouto a to je klíčové," vysvětlovala a myslela tím sebe, manžela a jejich čtyři děti - Brooklyna Beckhama (19). Romea Jamese Beckhama (16), Cruze Beckhama (13) a Harper Beckham (7).

Všech šest Beckhamových se také objevilo na společných fotografiích pro Vogue. Ovšem zvláštní je, že na titulní fotografii jsou Victoria a děti, ale David chybí. Přitom by se jistě vmáčkl, přinejhorším místo rodinného kokršpaněla Olive. Fotil se snad tenhle snímek v době, kdy byl pracovně vytížený Beckham zrovna zaneprázdněný? Každopádně jeho absence působí dost divně, zvlášť pokud se manželé snaží ukázat, že je nic nic nerozdělí.

 

VIDEO:  Vánoční video od Victorie Beckham: Rodinná idylka!

Video
Video se připravuje ...

Vánoční video od Victorie Beckha Instagram

 

Fotogalerie
79 fotografií