Zpěvačku s její agentkou nepojil pouze profesionální vztah, ale i úzké přátelství. Když David hvězdě s dokonalým hlasem vybírala dárek k narozeninám, věděla přesně, po čem sáhnout. Nebyly to šperky ani oblečení, nýbrž sáček marihuany a kokainu.

Sama Houston přitom s drogami experimentovala už dávno předtím, než se stala slavnou. S bratry Garrym (60) a Michaelem (74) začali kouřit marihuanu v 16 letech. Podle bývalé agentky však tyto sklony k drogám pramenily spíše z temných zážitků v dětství než z chuti experimentovat.

Zneužívání v dětství

V nejnovějším dokumentu Whitney, který měl letos premiéru v Cannes, vyšlo totiž najevo, že popová diva měla být v dětství spolu s bratry zneužívána sestřenicí Dee Dee Wawrick (†66), známou soulovou zpěvačkou. „Nebyla jsem těmito obviněními překvapená. Najednou začalo všechno dávat smysl,“ komentovala odhalení dokumentu David.

Neslavný konec

Filmová agentka, která pomohla Whitney získat roli ve filmu Osobní strážce, stála po boku zpěvačky od roku 1986 až do jejího neslavného pádu. „Snažila jsem se ji několikrát dostat do léčebny, ale čistá nikdy nevydržela,“ prozradila David, která Whitney naposledy viděla na natáčení filmu Sparkle v roce 2012: „Působila šťastně, nenapadlo by mě, že ji za týden najdou mrtvou…“

Sešup z výsluní

Legendární americká zpěvačka se v únoru 2012 intoxikovaná utopila ve vaně hotelu Hilton v Beverly Hills. Za svůj život posbírala šest cen Grammy a celosvětově prodala na 170 milionů svých nahrávek. Její kariéru ale nakonec zničilo užívání drog. Závislost se jí vymkla kontrole během divokého manželství se zpěvákem Bobbym Brownem, s nímž se rozvedla v roce 2007.

VIDEO: Podívejte se na poslední vystoupení Whitney Houston před její tragickou smrtí.

Video
Video se připravuje ...

Whitney Houston - poslední vystoupení před smrtí /Youtube/

Fotogalerie
11 fotografií