Jeremy Meeks (33) se v podstatě náhodou stal ze zločince celebritou, když jeho fotka po zatčení v roce 2014 obletěla svět. Začalo se mu přezdívat „nejkrásnější kriminálník“ a po propuštění z basy se stal velmi dobře placeným modelem. "Konečně mám možnost zabezpečit svou rodinu a změnit svůj život," pochvaloval si Meeks v rozhovoru s televizí ABC News. Jenže dlouho mu tohle nadšení nevydrželo.

S nově získanou slávou totiž zanevřel na ty, kteří při něm stáli v dobrém i ve zlém, a své ženě zlomil srdce kvůli bohaté milence. Meeks byl přitom s Mellissou, která mu povila syna, ženatý dlouhých osm let. Meeks ale začal přibližně v červenci randit s dědičkou miliardové oděvní značky Topshop Chloe Green (26) a manželce před několika týdny naservíroval dokumenty o odloučení. A teď to navíc i vypadá, že svou novou lásku požádal o ruku.

Meeks se na Instagramu pochlubil videem, ve kterém se dvě hrdličky pochlubily svou zamilovaností a kriminálníkova milá i obrovským diamantovým prstenem. Že by byly vdavky na spadnutí?

Fotogalerie
9 fotografií