Dědička miliardové oděvní značky Topshop Chloe Green (26) je zcela evidentně do Meekse celá pryč. Jeremy (33) si od roku 2014, kdy se proslavil jako nejvíc sexy kriminálník na světě, získal ženských srdcí na statisíce. Od té doby nastartoval úspěšnou modelingovou kariéru a místo vězeňské cimry si žije v pořádném luxusu...

S nově získanou slávou ale zanevřel na ty, kdo při něm stáli v dobrém i ve zlém a pro bohatou milenku zlomil srdce své ženě. S Mellissou Meeks, matku jeho syna, je ženatý 8 let.

Románek s Chloe praskl minulý měsíc, když byli vyfoceni společně na jachtě a bylo zřetelné, jak se k sobě mají... V návaznosti na to podepsal Meeks před pár dny právní dokumenty o odloučení, jeho ohledy na manželku tím ale končí. S novou přítelkyní se bez rozpaků veřejně ukazoval i na manželčiny narozeniny - a rozhodně nevypadal nijak zdrcený!

Ženatý s Melissou přitom nadále zůstává. Podle amerického práva je možné podepsat oficiální papíry o odloučení a učinit tak separaci manželů formální, podle zákona však nadále zůstat v manželském svazku. A tak to také v současné době je s Meeksovými. Melissa si stále drží určitou naději, že se Jeremy vrátí domů...

Manželka světoznámého modela však zůstává realista. Na svůj instagramový účet si nedávno pověsila nápis „Lepší být proplesknut pravdou, než políben lží,“ spolu s fotografiemi, na kterých s přáteli slaví své narozeniny.

Unikátní modelka Rain Dove: Uživí se jako modelka pro pánskou i dámskou módu...

 

Video
Video se připravuje ...

Rain Dove pracuje modelka pro módu pro muže i pro ženy. youtube.com_UrbanBeauty

 

Fotogalerie
62 fotografií