S šokující zvěstí se v rozhovoru pro Fox News vytasil herec Luke Perry (50), který se do srdcí všech diváků a zejména divaček zapsal jako Dylan ze seriálu Beverly Hills 90210. V roce 2015 podstoupil kolonoskopii a lékaři mu tehdy odhalili děsivou diagnózu. Výrůstky v tlustém střevě! Ukázalo se, že jde o rakovinu. 

„Před dvěma roky mi objevili ve střevě rakovinu, naštěstí v raném stadiu čili to vyřešila jedna operace,“ vyprávěl sám Perry s tím, že od té doby je zdravý. Proč ale tedy o své nemoci vůbec promluvil?

Rozhodl se tak poté, co onemocněla manželka jeho kamaráda. Ona už takové štěstí jako on neměla a na rakovinu se u ní přišlo mnohem později. Luke proto zveřejnil svůj příběh, aby veřejnost informoval o riziku této nemoci a přesvědčil je, aby se nechali otestovat, i když se cítí být v pořádku.

„Právě teď je 23 milionů Američanů, kteří nebyli na kontrole a kteří by na kontrolu jít měli,“ apeluje herec, který ani dnes neztratil své charisma, kterým před lety okouzloval v Beverly Hills 90210. „Kdybych čekal, mohlo to dopadnout úplně jinak,“ přiznal se Perry.

Znělka legendárního seriálu:

Video
Video se připravuje ...

Pusťte si znělku seriálu Beverly Hills 902 10 Youtube.com

Kolorektální karcinom, který seriálového Dylana potrápil, je třetí nejčastější typ rakoviny v USA. Nebezpečným a častým typem je ostatně i rakovina prsu, s níž se před nedávnem utkala jeho někdejší kolegyně a seriálová láska Brenda alias Shannen Doherty.

Jak to Dylanovi a Brendě v Beverly Hills 90210 společně slušelo?

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se na milostné okamžiky Brendy a Dylana! youtube.com

Shannen, která se později proslavila také rolí Prue v seriálu Čarodějky, s nemocí bojovala od loňského února a celý průběh zdokumentovala na sociálních sítích. Nyní se ale zdá, že rakovinu konečně definitivně porazila.

Podívejte se na video, v němž Shannen mluví o své nemoci:

Video
Video se připravuje ...

Shannen Doherty mluví o své nemoci. Youtube.com

 

Fotogalerie
63 fotografií