Kabrhel na svou paní manželku dokonce před pár lety podal trestní oznámení. Hrozilo jí kvůli tomu deset let vězení... Teď už je ale prý všechno promlčené a z někdejších nepřátel jsou spořádaní manželé. „Byly mezi námi nesrovnalosti, ty jsme si vyjasnili a dohodli jsme se, že se k tomu nebudeme vracet. Nechci to komentovat, je to naše soukromá záležitost,“ vyjádřila se Nora pro slovenský server pluska.sk.

Objevily se spekulace, že svatba vlastně přišla právě kvůli tomu oznámení – teď, když je Nora Versačeho příbuzná, ho může stáhnout. Podle Nory však budou klasickým manželským párem, svatbu prý bere vážně. „Budeme žít jako manželé, ať jsou lidi bez starostí. Všichni si z nás můžou vzít příklad. Ať každý řeší sebe. Myslím, že mají dost co řešit svoje manželství, protože Slovensko je křížemkrážem nevěrné a všelijaké. Každý ať si zamete před svým prahem a potom ať mě řeší,“ říká novomanželka.

Ať je to ale, jak je to, Nora přiznává, že večírky i schůzky s o mnoho let mladšími muži už jsou věcí minulosti. „Nemůžu s nimi už teď chodit, když jsem vdaná,“ říká podnikatelka. „Kdo mě zná, ten ví, jaké mám morální hodnoty. ‚Drinkování‘ skončilo,“ říká rezolutně.

A konec není jen se zajíčky, ale i s Norou Mojsejovou – přijala totiž jméno svého nového manžela. „Nechala jsem si jen jeho příjmení, Mojsejová už vypadlo, chválabohu,“ informovala novopečená paní Kabrhelová, která se vdávala v tmavě modrých minišatech.

Fotogalerie
10 fotografií