Rebekah Markham (39) spolu se svým snoubencem Kevinem Smithem (42) na svatbě opravdu nešetřili. Jen pompézní šaty, které si nevěsta sama navrhla, stály v přepočtu okolo 207 000 Kč! Mnohé dámy by ale takový kýč neoblékly ani zadarmo! Rebekah si totiž chtěla připadat jako opravdová princezna a neponechala nic náhodě.

Pár který se zasnoubil v průběhu roku 2014, byl sezdán ve městě Sutton Coldfield ve Velké Británii. Skoro už to vypadalo, že nevěsta na svatbu vůbec nedorazí. Nabrala totiž hodinové zpoždění. Nakonec přijela v gigantické růžové limuzíně značky Hummer. Na sobě měla obří bílé šaty zdobené krystaly Swarovski. Nevěstu doprovázely družičky v jasně růžových šatech doplněných žlutou kyticí.

Po obřadu se hosté přesunuli do společenského domu v Birminghamu, kde započala svatební veselice, která byla opravdu velkolepá. Nechyběl profesionální trpaslík, Mickey Mouse a svatební dort v podobě hradu panenky Barbie. To vše v rytmu hudby od Bennyho Hilla.

Manželé přitom nejsou žádní vztahoví nováčci. Rebekah má s předchozím partnerem 18letého syna a dvě dcery ve věku 15 a 10 let a Kevin je otcem dvou dívek ve věku 14 a 12 let.

 

Fotogalerie
9 fotografií