"Koncert přinese největší hity od roku 1970 až do roku 2016 včetně písní z pořadí již devětadvacátého alba Another Country,které vyšlo loni v říjnu, bylo oceněno platinovou deskou a v Británii vystoupalo na druhé místo hitparádového žebříčku," uvedl Novák. Fanoušci tak uslyší hity jako Da Ya Think I’m Sexy, Baby Jane, The First Cut is the Deepest, I Don’t Want To Talk About It nebo Sailing.

Vstupenky v cenách 1890 až 2990 korun budou k dispozici od 17. února v předprodejní síti Ticketportal.

Jednasedmdesátiletý Stewart za svoji pětačtyřicetiletou kariéru prodal přes 200 milionů desek. Největšího úspěchu dosáhl v 70. letech, kdy jeho desky a písně bodovaly na předních příčkách hudebních žebříčků na obou stranách Atlantiku. Prosadil se zejména svými rockovýmí melodiemi, protkanými směsí blues a folku, ponořil se ale i do swingu a svezl se na módní disko vlně.

S hudbou začínal v roce 1962 jako pomocný zpěvák v kapele Raye Daviese. O dva roky později posílil skupinu Jimmy Powell & the Five Dimensions coby zpěvák a hráč na harmoniku. Poté krátce působil v kapelách Steampacket, Shotgun Express a The Jeff Beck Group. Komerční úspěch přišel se skupinou Faces, která vznikla v roce 1969 po odchodu zpěváka Steva Marriotta z původní kapely Small Faces. Ke zbývajícím hráčům se připojil kytarista Ronnie Wood a zpěvu se ujal Stewart a skupina se poté přejmenovala na Faces.

Zpěvák s pověstí sukničkáře a bouřliváka, kterému se nevyhýbaly ani alkoholové a drogové excesy, byl třikrát ženatý a má osm dětí.