Podle serveru TMZ policisté našli rappera vedle jeho auta na parkovišti ve městě Yonkers. Rapper prý nedýchal a strážníci mu nemohli nahmatat ani puls. Svědek na místě činu strážníkům řekl, že viděl, jak si DMX vzal nějaký prášek předtím, než upadl do bezvědomí.

Policisté proto rapperovi podle serveru podali Narcan, který se podává lidem, kteří se předávkovali. Po krátké resuscitaci rapper zčásti nabyl vědomí a byl převezen do nemocnice. Momentálně je prý ve stabilizovaném stavu v nemocnici.

DMX následně razantně popřel, že by si vzal nějaké drogy. Rapper si prý pamatuje, že se mu hůře dýchalo a poslední dny trpěl zánětem průdušek. Člen rapperovy rodiny uvedl, že DMX žádal krátce před incidentem o inhalátor kvůli astma, ale nedostal se k němu včas.

Rapper DMX měl už mnohokrát oplétačky se zákonem a nejednou skončil ve vězení. Jeho trestní rejstřík čítá zločiny jako: týrání zvířat, řízení pod vlivem návykových látek, neplacení výživného, řízení bez řidičského průkazu, držení drog a nelegálních zbraní a vzdorování při zatčení.

Fotogalerie
8 fotografií