K nehodě došlo v pondělí ve večerních hodinách. Dvaatřicetiletý Brett Kyle byl posilněný alkoholem, sedl za volant svého vozidla a vydal se na cestu po Los Angeles. Na mokré vozovce ale dostal smyk a jeho vozidlo se několikrát převrátilo, až skončilo na střeše přímo před bránou luxusního domu oscarového herce Jamieho Foxxe.

Jamie nehodu slyšel a okamžitě vyběhl. Spolu s dalším dobrodincem se pokoušeli zaklíněného řidiče z vozidla dostat. „Vlezl jsem do auta a snažil se ho odpoutat, ale nemohl jsem se přes řidiče dostat k zámku. Vzal jsem proto nůžky a pás přestřihl,“ popsal herec televizní stanici NBC4. Těžce zraněného řidiče poté odtáhli od hořícího vozidla a zavolali záchranáře.

„Nemyslím, že to bylo něco hrdinského,“ řekl také skromný herec. Něco jiného si ale myslí otec řidiče, který měl při setkání s hercem slzy v očích a vřele mu poděkoval a objal ho. Herci poděkoval i samotný řidič. „Skutečnost, že je někdo někomu ochotný takto pomoct, pro mě moc znamená,“ uvedl Kyle, který si při nehodě zlomil klíční kost a zlomené žebro mu propíchlo plíci. Navíc ho po hospitalizaci čeká obvinění z řízení pod vlivem návykových látek.

Fotogalerie
13 fotografií