Pátek se stal šťastným dnem pro modelku Katie Piper. V dlouhých bělostných šatech a v závoji uprostřed zelené, barevnými listy zasypané, zahrady řekla své ano snoubenci a otci své malé dcerky Richardu Suttonovi.

Páteční den popsala jako druhý nejšťastnější den v jejím životě. „První nejšťastnější okamžik v mém životě bylo narození mé dcerky. Druhým nejšťastnějším okamžikem byl ten, kdy jsem si brala Richieho. A jsem opravdu hrozně šťastná, že jsem ho mohla sdílet s mou rodinou a přáteli,“ popsala radostnou chvíli Katie Mailu Online.

Britská modelka se konečně dočkala štěstí poté, co si prošla samotným peklem. V roce 2008 se na Facebooku seznámila s mužem jménem Danny Lynch. Na začátku vztahu bylo vše krásné, jenže pak drobná kráska poznala, co je její nová známost zač.

Svého nového přítele se začala bát, a tak se mu rozhodla říct, že s ním ve vztahu nechce už dál pokračovat. Když šla po ulici a s Dannym hovořila po telefonu, chrstl jí do obličeje neznámý mladík, Stefan Sylvestre, kyselinu. Ukázalo se, že Stefana poslal Danny a oba u soudu dostali doživotní tresty.

Katie prodělala neuvěřitelných čtyřicet operací. Její obličej, krk a část ruky křižují jizvy a nevidí na jedno oko.

Po útoku se ale před lidmi neschovávala a hned předstoupila před veřejnost. Založila nadaci, která pomáhá lidem s popáleninami a dalšími zraněními. A teď se zdá, že konečně osudem krutě zkoušená Katie došla svému štěstí.

 

Fotogalerie
12 fotografií