S potomstvem to má lamač ženských srdcí Hugh Grant (55) trochu složitější. Kdo by čekal, že bude mít děti v několikaletých rozestupech s jednou ženou, ten by se dost spletl. Sice je pravda, že z jeho zatím tří narozených dětí mají dvě stejnou matku, čínskou herečku Tinglan Hong (34) – tady ale veškeré „tradiční postupy“ při plození dětí končí.

První dcera Tabitha se Hughovi a Tinglan narodila v roce 2011. Dva roky po ní se dvojici narodil syn Felix – a ve stejnou dobu, kdy Tiglan Hong čekala Felixe, čekala na jiném místě švédská televizní producentka Anna Elisabeth Eberstein (35) další Grantovo dítě. Chlapeček se narodil tři měsíce před Felixem.

Hugh Grant v minulosti tvrdil, že mezi ním a Annou není žádný romantický vztah, že jsou jen výborní kamarádi a se synem, jehož jméno zatím matka nechce zveřejňovat, se prý stýká pravidelně a velmi ho miluje. Jisté je však pouze to, že žádné závazky neprokazuje ani Tinglan Hong a s Annou Elisabeth Eberstein se dál veřejně vidá. A ta byla v úterý spatřena na veřejnosti s břichem, které na první pohled působilo jako těhotenské!

Aby situace nebyla moc jednoduchá, okamžitě se objevily spekulace o tom, že extraplodný padesátník Hugh Grant zplodil čtvrté dítě. Koneckonců, vzhledem k jeho životnímu stylu by se asi už nikdo ani nedivil.

Fotogalerie
9 fotografií