Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

7 věčně svobodných: Kdo patří do staromládeneckého klubu Hollywoodu?

/
  • 7 svobodných Hollywoodu, kteří se do chomoutu opravdu neženou.
    17. října 2014 ● 05:25

    Nepolapitelný herec George Clooney svou svatbou na konci září zklamal nejen řady svých fanynek, ale i své kolegy, kteří ho brali stejně jako sebe za starého mládence. Jak to tak vypadá, řady těchto vyhledávaných mužů, kteří si užívají s krásnými ženami, ale nikdy se neožení, rychle řídnou. Kdo je teď na řadě? A kdo se zuby nehty drží svého staromládenectví?  

  • 1.

    Leonardo DiCaprio (39)

    Leonardo DiCaprio
    Autor: AHA

    Táhne mu skoro na čtyřicet, ale stále se nemá k tomu, že by se oženil. Jeho postelí prošly desítky, možná i stovky žen. Některé byly jen jednorázovou epizodkou, některé mu slušně zamotaly hlavu. K těm, které v jeho životě sehrály opravdu zásadní roli, patřila herečka Cameron Diaz, modelka Gisele Bundchen nebo Bar Rafaeli. Podle všeho však žádná z nich nebyla taková, jako je jeho největší vzor – DiCapriova matka.

  • 2.

    Hugh Grant (54)

    Hugh Grant
    Autor: AHA

    Krátké románky a náhodná setkání, tohle je doménou dalšího hollywoodského herce Hugh Granta, který měl asi nejdelší vztah se svou hereckou kolegyní Liz Hurley, se kterou byl dokonce i zasnouben. Jenže poté, co byl Hugh načapán v autě s prostitutkou, vztah s krásnou herečkou byl rázem ztracen. Přestože tento starý mládenec má dceru, ani dítě ho nedokázalo přimět ke sňatku. Prozatím…

  • 3.

    Adrien Brody (41)

    Adrien Brody
    Autor: čtk

    Šarmantní herec a producent Adrien Brody rovněž patří do „exkluzivního“ klubu mužů, kteří se k oltáři rozhodně nehrnou. Sice už dva roky tento oscarový herec randí s kráskou Larou Lieto, ale že by si ji chtěl v dohledné době vzít, o tom nemůže být ani řeč. Své by mohla vyprávět Brodyho expřítelkyně herečka Elsa Pataky. S tou byl herec tři roky a dokonce jí koupil farmu a tu předělal na zámek. Brody údajně chrlí jedno romantické gesto za druhým, ale do chomoutu se mu nechce.

  • 4.

    Gerard Butler (44)

    Gerard Butler
    Autor: čtk

    Přestože mimo svou hereckou kariéru nyní absolvoval advokátní zkoušky, žádná žena ho zatím neupoutala natolik, aby s ní strávil delší čas. A to že se o to mnohé ženy snaží, naznačuje dlouhý seznam slavných krásek, mezi které patří Cameron Diaz (42) nebo Jennifer Aniston (45). Herec však o závazcích tak dočista jasno nemá, protože před rokem se svěřil: „Jsem připravný založit rodinu a mít děti.“ Ale od jeho slov k činu je zřejmě daleko…

  • 5.

    Jake Gyllenhaal (33)

    Jake Gyllenhaal 
    Autor: čtk

    Celoroční lovná sezóna je vypsána i na Jake Gyllenhaala, který je známý především rolí Jacka ve snímku Zkrocená hora, kde si zahrál milence Heatha Ledgera. Zatímco jeho hollywoodští kolegové se svými románky netají, Jake je spíše skoupí na slovo. Ale o tom, že nemá o ženy nouzi, hovoří jeho bývalky, jakými byly zpěvačka Taylor Swift (24) nebo herečka Kirsten Dunst (32). Podle všeho je herec opět k mání, protože jeho dlouholetý vztah s modelkou Alyssou Miller (25) je u konce.

  • 6.

    Al Pacino (74)

    Al Pacino
    Autor: AHA

    Legendární mafián Al Pacino má sice tři děti, ale do chomoutu se nežene. A život bez sňatku hodlá praktikovat dál. „Mám celý život strach ze svatby,“ nechal se slyšet herec. Hercovým osobním životem prošla řada žen, ale jen dvě byly opravdu zásadní. První jeho múza byla učitelka Jan Tarrantová, která mu porodila dceru Julii Marii. Nejdelší vztah však herec měl s bývalou milenkou Miloše Formana, herečkou Beverly D´Angelo, která mu porodila v roce 2001 dvojčata. Pár se rozešel dva roky po narození dětí.

  • 7.

    Jack Nicholson (77)

    Jack Nicholson
    Autor: AHA

    Obrovské charisma, to je přídomek, který si vysloužil od většiny svých milenec herec Jack Nicolson. Ten o sobě vždycky tvrdil: „Jsem člověk posedlý sexem. S žádnou jsem ale nevydržel. Vzápětí jsem ji totiž podvedl s jinou.“ Mezi ženy, které ulehly do jeho postele, patří například modelky Kate Moss nebo Naomi Cambel. Ze svých románků si vždy dělá srandu a to i přesto, že ze tří vznikly čtyři děti. Nicolson byl sice jednou ženatý, ale bere to jako životní omyl, který už nikdy nechce zopakovat.  

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

vosavopruz: aha,11:15 a můj příspěvek 20:42,to už ses dávno po*ral

(17. 10. 2014 20:43)

vosavopruz: a jsi v tramvaji kde to nejde,chudáku

(17. 10. 2014 20:42)

azeretaknelam: Ach ten češtin! SkoupÍ na slovo?!?! Až jsem na židli nadskočila.

(17. 10. 2014 08:49)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy