Dcera tragicky zesnulé zpěvačky Whitney Houston (†48) je od ledna v kómatu. Bobbi Kristina Brown byla nalezena ve vaně plné vody v bezvědomí. Stejně jako dříve její matka. Bobbi Kristinu však oživili a doufalo se, že přežije. Bohužel se její stav začal zhoršovat a její příbuzní ji nechali převézt do hospice, aby tam dožila.

Rodina umírající Bobbi v hospici pravidelně navštěvuje a právě někomu z nich se zrodil v hlavě ďábelský plán. Tato hyena si vyfotila Bobbi Kristinu na smrtelné posteli a teď se snaží bulváru prodat snímky za sto tisíc dolarů (v přepočtu asi dva a půl milionu korun). Fotky nejspíš koupil týdeník National Enquirer, který je posléze s popiskem „mrazivé poslední snímky“ otiskl na titulní straně. Není ale jisté, zda jde doopravdy o Bobbi Kristinu. National Enquirer již dříve využil její dvojnici, když otiskl snímky domácího násilí mezi Bobbi a jejím přítelem Nickem.

Nad Nickem Gordonem se mezitím stahují mračna. Podle rodinných známých má totiž prsty v tom, v jakém stavu nyní Bobbi je. Podle kamarádů Nick Bobbi okrádal, bil a držel ji na drogách. Policie sice dříve vyloučila cizí zavinění, ale ve světle nových svědectví by mohla případ znovu otevřít.

Fotogalerie
12 fotografií