Při tragické pondělní nehodě zahynuli oba piloti, tři známí sportovci a pět členů štábu. Právě ty blonďatá kráska s nejdelšíma nohama na světě, která v současnosti žije ve spokojeném manželství v Maroku, znala. V minulosti s nimi totiž sama natáčela zábavnou show.

Není divu, že je z tragédie v obrovském šoku. Kromě toho, že přišla o své známé, jistě ji zamrazilo při pomyšlení, že to ona klidně mohla být na palubě jednoho z vrtulníků… „Je zhroucená, byli tam lidé, se kterými i ona spolupracovala,“ řekl Adrianin manažer Miro Šimonič. Podle jeho slov Adriana za své bývalé kolegy velmi truchlí.

Před smrtí je zachránilo vyřazení

Producenti pořadu, veřejnost ani blízcí se nedokážou ze smrti posádek obou vrtulníků stále vzpamatovat. Když si uvědomí, že mezi mrtvými mohla být také ona, je hrozně také snowboardistce Anne-Flore Marxerové (31), které stejně jako fotbalistovi Sylvianu Wiltordovi zachránilo život předčasné vypadnutí ze soutěže. Proto nebyli v helikoptéře, která zbylé soutěžící převážela do nové lokality.

„Těsně před odletem jsme hráli karty. Byli to skvělí lidé, byli jsme úžasná parta,“ nechala se slyšet Anne-Flore. Při nastupování do vrtulníku měli prý všichni úsměv na tváři. „Všichni jsme si to užívali a navzdory různým nepříjemným překážkám jsme se dobře bavili,“ dodala.

Žádnými slovy nemohu dost vyjádřit smutek a bezmoc, kterou cítím. Nemám dost slz, abych mohla plakat. Voloďa, Lucie, Laurent, Brice, Eduard, Camille, Alexis, Florencie, sdíleli jsme spolu okamžiky štěstí a vzpomínka na ně navždy zůstane v mém srdci. Všechnu svou lásku posílám vašim rodinám a blízkým,“ napsala si jen pár hodin po nehodě na sociální síť.

Organizátoři reality show nyní čelí obvinění, že neudělali dost pro bezpečnost cestujících a hnali je na pokraj fyzických sil. Už v minulosti při této show jeden z účastníků zahynul.

Snowboardistka Anne-Flore přežila, protože ze soutěže vypadla
Autor: Facebook.com

Fotogalerie
12 fotografií