Na první pohled vypadají jako dvojice z pohádky. Princ, který dlouho odolával svodům krásných a slavných žen, se nakonec bezhlavě zamiloval do „prosté“ právničky a okamžitě si ji i vzal. Jenže tahle pohádka není zase tak sladká, jak se na první pohled může zdát.

Starý mládenec George Clooney má holt za sebou mnoho aférek se ženami a jeho manželka mu to pěkně zazlívá. Nejvíc jí leží v žaludku kamarádství, které hollywoodský herec udržuje s modelkou Cindy Crawford (48). Jenže teď se k ní ještě přidala nenávist vůči herečce Sandře Bullock (50).

Sandru a George pojí dlouholeté přátelství a sexuální jiskření mezi touto dvojicí jde vidět na míle daleko. Tudíž Amal je stále ve střehu. Navíc její nedůvěra vůči Sandře nabrala ještě vyšších obrátek poté, co s ní George před pár dny neskrytě flirtoval.

Sandra má opravdu velmi ráda George. Každý ví, že on byl pro ni prostě ‚jediný‘. Po pár drincích se o něm vždycky rozpovídá,“ prozradil přítel Bullock. Jenže George také nemá své city vůči Sandře zcela pod kontrolou, a to ví i Amal, která mu je ustavičně v patách.

Fotogalerie
6 fotografií