„Měl raději zůstat starým mládencem,“ říkají někteří hercovi kamarádi. Navenek totiž prosakují čím dál častěji informace, že lamač ženských srdcí nemá zrovna klidnou domácnost. Za vším stojí extrémní žárlivost jeho ženy Amal Alamuddin.

Ta si totiž vzala do hlavy, že ji její milovaný mužíček podvádí se svou kamarádkou, modelkou Cindy Crawford (48). Je sice pravda, že Cindy a George jsou velmi blízcí přátelé, ale Amal zapomíná, že Crawford žije ve šťastném manželství s jedním z nejlepších přátel George – Randem Gerberem.

Nedávno dokonce jeden zdroj z okolí novomanželského páru přiznal, že George je velmi osočován, že si chodí s Cindy ven, a Amal od něj dokonce chce stále větší důkazy toho, že ONA je ta jediná v jeho životě. „Amal se cítí být ohrožená,“ prohlásil hercův kamarád.

Amal zřejmě nepatří mezi skromné paničky, protože ani svatba za několik milionů dolarů nebo luxusní sídlo, které jí herec koupil, jí nedokáže zavřít pusinku. Právnička Amal si neuvědomuje, že to byla právě ona, kdo zbavil George jeho staromládenectví. Do té doby byl Clooney docela sukničkář. Prostě jak se říká: „Starého kozla novým kouskům nenaučíš.“ Takže se nemůže divit, že žádaný herec nemůže patřit ze dne na den jenom jí...  

Fotogalerie
8 fotografií