Měla to být obyčejná večeře – Orlando Bloom relaxoval na dovolené, když do baru Cipriana na ostrově Ibiza ve středu večer přišel zpěvák Justin Bieber. Podle svědků pronesl nevhodnou poznámku, která Blooma zvedla ze židle. Hvězda Pirátů z Karibiku vystartovala a jednu mladému problémovému zpěváku vyšila.

„Když mu Orlando dal ránu, všichni okolo začali tleskat,“ popsala Daily Mirroru bývalá novinářka Anastasia Skolkova, která byla incidentu přítomna a hned také pohotově natočila video, jež samozřejmě nasdílela na internet. Nutno dodat, že to nebyli jen tak ledajací baroví hosté.

„Lindsay Lohan (28) se začala smát na celé kolo. Tleskal mu i Leonardo DiCaprio (39), ten ho dokonce povzbuzoval,“ popsala rvačku Skolkova, která seděla prý hned vedla Blooma stolu, kde večeřel s hvězdnými kolegy a zpěvákem P.Diddym (44). Bieber měl po vstoupení do baru Bloomovi říct „Jak je, dě*ko!“ (What’s up, bitch?).

Když jejich potyčku uviděla ochranka, zamířila k nim a oni toho nechali. Potom se pak do sebe prý pustili znovu. „Bieber přišel, Bieber si to vyprovokoval,“ nechala se slyšet ochranka. Následně Biebrovi zkřížila ruce za zády a vyvedla ho ven z restaurace. „Nebyla to jenom jedna rána. Byly to nejméně dvě potyčky za sebou,“ dodala Skolkova.


Spal Bieber s Bloomovou ženou?

Příčinou toho, že by se Bloom nechal vyprovokovat jen jednou větou mladého zpěváka, mohou být nevyřízené účty z minulosti. Povídá se, že Bieber měl krátký románek s Bloomovou ženou Mirrandou Kerr, když ji v roce 2012 potkal na přehlídce Victoria’s Secret. To bylo rok před tím, než se rozpadlo jejich manželství. Jiný svědek noční rvačky na Ibize tvrdí, že tou startovací větou, kterou Justin Bloomovi řekl, bylo „Pozdravuj ode mě Mirrandu“.

Ani jeden ze slavných bitkařů se k incidentu nevyjádřil. Bieber však s provokací pokračoval na internetu, když nad ránem na svůj profil začal postovat fotky právě Mirrandy Kerr.

Fotogalerie
10 fotografií