Ještě ve čtvrtek si krásná modelka a matka dvou dětí užívala módní přehlídku v Londýně, na které byla i česká modelka Simona Krainová nebo Vlaďka Erbová. Nic nenasvědčovalo tomu, že by měla za pár dní zemřít. Vypadala šťastně, svěže a zdravě.   

V sobotu si pak vyrazila na dámskou jízdu s kamarádkami. O den později začala na svém profilu sociální sítě postovat fotografie ze svého dětství a také fotky, na nichž byla společně se svou matkou. Ta zemřela na předávkování heroinem v roce 2000, když Peaches bylo jedenáct let.

Včera v půl druhé odpoledne ale někdo zavolal policii do domu v Kentu, kde Peaches žila. Policie našla Peaches bohužel už mrtvou. Na místě nebyly nalezeny žádné známky po užití drog ani dopis na rozloučenou. „Smrt byla náhlá a nevysvětlitelná. Nevyšetřujeme to jako podezřelé úmrtí,“ zaznělo z úst místních vyšetřovatelů.

Některá britská média uvádějí, že Peaches zemřela přirozenou smrtí. Velkou náhodou ovšem zůstává, proč si Peaches umístila na svůj profil sociální sítě fotografii se svou mrtvou matkou. Tušila snad, že se s ní brzy shledá? Modelka se se smrtí své matky vyrovnávala dlouho a těžko. Co je skutečnou příčinou smrti tak mladé a talentované ženy, ukáže až další vyšetřování.

Aneta Vignerová, byla na modní přehlídce F&F v Londýně, také:

Video
Video se připravuje ...

Vignerová v Londýně s fotbalistou: Užíváme si to hezky! Thomas Kruchina, Ondřej Rybár, hudba: freemusicarchive.org (“College Rock (How To Hold The Guitar Right)” (by Man Bites Dog))

Video
Video se připravuje ...

Krainová se na gala v Londýně oblékla za pětikilo! Jak to? Thomas Kruchina, Ondřej Rybár, hudba: Ruben K - Ready! Aim! Fire!