Krainová přiletěla do Londýna na očekávanou kolekci podzim 2014 módní značky F&F už včera. Ještě předtím si skočila ke kadeřnici a v doprovodu svého manžela Karla Vágnera vyrazila vstříc britské metropoli.

Módní show byla do posledního místa zaplněná mladými hvězdičkami, které se v Británii proslavily převážně díky místním reality show, popřípadě eroticky laděným fotkám. Jediná známá tvář, která se tam objevila, byla televizní moderátorka Peaches Geldof, sestra známé zpěvačky Pixie Geldof a dcera zpěváka a mecenáše Boba Geldofa.

Krainová mezi davem mladých krásek zazářila a zároveň trochu zmátla přítomné fotografy. Na přehlídku totiž přišla ruku v ruce se svým manželem, ale do první řady usedla se svým stylistou Filipem Vaňkem. A jelikož jsou oba pánové stejně vysocí, stejně plešatí a mají podobný "sestřih" vousů, místní paparazzi považovali Vaňka za Simoninýho manžela.

Podle snímku, na kterým Simona sedí vedle Vaňka už to vypadalo, že na Vágnera se do prvních řad nedostalo místo. Po přestávce bylo ale vše jinak. Hosté se usadili na jiná místa, a tak si Vágner mohl konečně sednout vedlé své krásné ženy. Fotografům  z takové hry na škatulata hejbejte se, musela jít hlava kolem.