Jsou krásné, bohaté, můžou téměř vše, alespoň to si o celebritách myslí téměř každý obyčejný člověk. Někdy ale tyto slavné tváře ukážou to, jak vypadají ve skutečnosti. Bez řasenky, make upu, prostě prosté všech líčidel.

Některé to dělají náhodou, jiné záměrně, ale každá se alespoň jednou nechala „nachytat“. Naposledy to byla zpěvačka Cher, která se dokonce sama vyfotila a zveřejnila snímek na svém Instagramu. Nutno podotknout, že zpěvačka, která absolvovala nespočet plastických operací, na svůj věk rozhodně nevypadá a i v 67 letech vypadá bez make upu skvěle.

Cher ale není jediná, která na veřejnost nechala vyplout svou „nahou“ fotku. Vyhlášená kráska Beyoncé se totiž nechala nachytat již loni během příprav na své vystoupení na americkém Super Bowlu, který je pro každého účinkujícího prestižní záležitostí. A jak vypadá? Beyoncé bez make upu by si kdekdo mohl splést s naprosto obyčejnou holkou. V rukou vizážisty se ale mění v dechberoucí krásku, kterou obdivuje celý svět.

Do třetice všeho dobrého a zlého se nechala bez make upu vyblejsknout i bývalá Spice Girl Mel B. A to rovnou na své cestě na rande! Nevýrazné oči i naprosto obyčejné rysy zachraňovaly alespoň trochu odbarvené vlasy na blond, které ani tak k tmavé pleti Mel B příliš nešly. Jediným štěstím pro exSpicku je, že na rande mířila se svým manželem Stephanem Belafontem, a tak nemusela sázet na svůj šarm, kterým by nového muže musela okouzlit.