Beyoncé se sice stala matkou malé Blue Ivy, kdo by si ale myslel, že se usadí a již nebude tak vyzývavě sexy, ten se mýlil. Zpěvačka je totiž žhavější čím dál tím víc! A dokázala to právě při příležitosti udílení cen nejlepším hudebníkům, kde vystoupila.

Lascivní show, ve které měla Beyoncé na sobě jen punčochy a černý korzet s prostřihanými kalhotkami na jednom z nejkrásnějších zadečků na světě, se neobešla bez roztažených nožek i odvážných póz! Svými pohyby však nedráždila jen diváky, ale i svého partnera Jay-Z, který na své ženě mohl nechat oči.

A nebyly to jen žhavé pohledy, které jejich společné vystoupení rozpalovalo, ale i dotyky, kterých se ani jeden nedokázal vyvarovat. Jay-Z musel dokázat, že on je ten jediný, kterému krásná Beyoncé patří, a majetnicky si ji přitáhl k sobě s tím, že jeho ruka zůstala na obnažené prdelce americké zpěvačky.

Ani Beyoncé nelenila a její ruka také skončila v podobných místech. Je vidět, že ani příchod Blue Ivy a spekulace ohledně rozchodu slavného páru neoslabily vzájemnou lásku.