Dnes večer se budou udílet slavná hudební ocenění Grammy, udělované Národní akademií hudebního umění a věd ve Spojených státech za výjimečné úspěchy v hudebním průmyslu. Ceny se budou opět předávat v Los Angeles a zahájí je Beyoncé společně se svým manželem Jay-Z.

Kromě významných hudebních úspěchů je tato akce jednou velkou přehlídkou zdrařilých, ale mnohdy i šílených outfitů. Podívejte se, kdo už se na červeném koberci stihl objevit.

Chytrá horákyně Paris Hilton: Oblečená, neoblečená, zkrátka opět pořádně vyzývavá
Autor: Profimedia.cz

Anastacia ukázala ženám s rakovinou prsu, že i po odebrání poprsí se nemusí stydět svou ženskost ukázat. Jako doplněk zvolila úsměv a náramně jí to slušelo.
Autor: Profimedia.cz

A jak je to s nominacemi? Nejvíce nominací získal Jay-Z, který se uchází o nejlepší rapovou píseň se skladbou Holy Grail, na které s ním spolupracoval Justin Timberlake.

Miley Cyrus opět nezklamala a zvolila nepřehlédnutelný oděv.
Autor: Profimedia.com

Za zmíňku také stojí úspěch mladého rapera Macklemore, který společně se svým producentem Ryanem Lewisem získali 7 nominací včetně nejlepší skladby roku. Se stejným počtem nominací stojí v řadě Justin Timberlake, Pharell Williams a dokonce i Kendrick Lamar.

Běloruská tenisová hvězda Victoria Azarenka sice prohrála čtvrtfinale na Australian Open, ale to ji vůbec netrápí. Mohla se na červeném koberci objevit po boku svého přítele Redfoo v róbě, která ji zakryla veškerá ženská místa.
Autor: Profimedia.com

Paula Patton odhalila své přednosti, a tak byla středem pozornosti.
Autor: Profimedia.com

Rita Ora byla opět nepřehlédnutelná. Svou typickou barvu rtů podtrhla bílým outfitem s hnědým lemováním.
Autor: Profimedia.com

Rihanna byla rozhodně hvězdou. Nicméně vypadá jako by na sobě měla spíše pytel než společenskou róbu.
Autor: Profimedia.com

Přímý přenos z 56. předávání nejprestižnějších hudebních cen světa v Los Angeles můžete sledovat od 2:00 na České televizi.