Co byl ten bílý prášek, který se ve filmu Vlk z Wall Street šňupe ve velkém? Tak zní jedna z nejčastějších otázek určených hercům Leonardu DiCapriovi a Jonahu Hillovi, kteří se bok po boku účastní drogových (a jiných) orgií v novém Scorseseho filmu.

S odpovědí se herci nijak netají. "Byl to vitamin B," prozradil Hill, jenž ve filmu hraje z velké části fiktivní postavu Donnieho Azoffa, americkým médiím. Jenže ani vitamin B není tak neškodný, jak by se mohlo zdát, když ho do sebe dennodenně ládujete nosem. "Každý den celých šest měsíců pořád jen šňupete ten prášek. Mít tolik látky v plicích ale rozhodně není nic dobrého," svěřil se Jonah Hill.

Během půlročního natáčení tak kvůli opakovaným šňupacím scénám Hill více než měsíc promarodil se zánětem průdušek! Vděčná mu nebyla ani jeho rozedraná nosní sliznice.

Video
Video se připravuje ...

Leonardo DiCaprio: Kde souložil na matraci z peněz? Tomáš Polák, Reuters

Zajímavostí se kolem Vlka z Wall Street vyrojilo víc. Herci se totiž nestydí na sebe prásknout i ty nejintimnější perličky z natáčení. Jonah Hill byl například nucen doopravdy schytat pár ran pěstí, protože se ty fingované údery nezdály Martinovi Scorsesemu dost autentické. "Když mě o to režisér požádal, ztichnul jsem a doufal, že se do toho někdo vloží a něco řekne. Tak jsem se podíval na Lea, aby něco řekl, a on se jen podíval jinam. A já - Tak jo, jdem na to," popsal Hill.

A o autentičnost se Jonah Hill postaral i svým hereckým kolegům: ve scéně na party u bazénu si totiž - naprosto nečekaně - nasadil umělý penis a začal masturbovat. Reakce tak byly vskutku opravdové!

Leonardo DiCaprio si zase omylem připekl intimní partie - nevšiml si totiž, že na černou lavici, na niž se chystá sednout, celou dobu praží reflektory. Herec Kennet Choi, jenž ve filmu hraje Waltera, zase prokázal silnou vůli, když pro svou roli přibral celých 11 kilogramů.