Nejhorší ze ztrát, která může mladého člověka zasáhnout, je smrt rodičů. Tu nyní prožívá i patnáctiletá dcera Paula Walkera, hlavního hrdinu z filmů Rychle a zběsile. Ten uhořel v sobotu v Porsche, ve kterém jel jako spolujezdec. Smrtícím plamenům neměl šanci uniknout.

Dcera Meadow se po zprávě o otcově smrti zhroutila, předtím ale ještě stačila tátovi poslat do nebe vzkaz! „Tati, jsi můj hrdina! Můj opravdový životní hrdina!“ Napsala Meadow na svém facebookovém profilu, stejně jako na svém účtu na Twitteru.

Nikdy na tebe nezapomenu, tati

Zavzpomínala i na své dětství, ve kterém tatínek Paul hrál velmi důležitou roli. „Když jsem byla malá, učil mě, jak mám chodit, jak se smát, učil mě, že se nemám nikdy vzdávat! Milovala jsem ho dřív, než jsem věděla, co vůbec láska znamená,“ svěřila se Meadow.

„Vždycky bude mít místo v mém srdci! Cítím slzy v mých očích, když tohle píšu,“ pokračovala dál. Nakonec ještě dodala. „Jsi pryč, ale nikdy nezapomenu! R.I.P. Tati!“

Vzkaz od dcery dojal stovky lidí, kteří na herce vzpomínají. Na místě nehody vzniklo i pietní místo, na kterém lidé zapalují svíčky a nechávají květiny a vzkazy pro mrtvého Paula Walkera.