Macaulay Culkin

Propadlé tváře, vyhublá postava a neupravené vlasy..Takhle teď vypadá dětská hvězdička Macaulay Culkin, který se proslavil především jako Kevin ze Sám doma. Z roztomilého blonďáčka se totiž stala vyhublá troska, na které se podepsala závislost na heroinu.

Americký magazín National Enquier navíc šokoval zprávou, že dětské hvězdičce zbývá jen půl roku života! "Macaulay Culkin je závislý na heroinu. Zabíjí ho to," napsal tehdy magazín. Culkin chtěl na konci roku ukončit svůj život sám, naštěstí se jej podařilo zachránit.

Macaulay Culkin dnes
Autor: profimedia.cz, archiv

Kristen Stewart a Rupert Sanders

Krásná Kristen a režisér Ruper Sanders se postarali o pěkný skandál. Ačkoliv byli oba zadaní, paparazzi je nachytali na tajné schůzce a pěkně to mezi nimi jiskřilo. Herečka pak měla co vysvětlovat.

Robert Pattison nevěru Kristen nedokázal jen tak přejít a na nějaký čas se od ní odstěhoval. Dlouho ale bez sebe nevydrželi a hvězdný pár je opět spolu.

Anne Hathaway ukázala víc, než chtěla

Ani herečka Anne Hathaway se loni nevyhla skandálu. Kočičí žena totiž ukázala na premiéře Bídníku víc, než chtěla. Když totiž vystupovala z limuzíny všem kolem odhalila svůj rozkrok, kalhotky bohužel nechala doma. 

Anna při vystupování z auta odhalila více než chtěla
Autor: Isifa.com/profimedia.cz

Sexy Mila Kunis?

Ani Mila Kunis není vždy dokonalá. Nejkrásnější žena současnosti vyrazila se svým milencem Ashtonem Kutcherem na procházku se psem a s líčením si hlavu rozhodně nedělala. Z dokonalé krásky se tak rázem stala šedá myška. Pravdou ale je, že mnoha ženám zvedla sebevědomí.

Fotogalerie
9 fotografií