Společně se svou manželkou vyrazil do soutěže X Factor. Nebyla to snadná cesta - Freddi Combs je díky své nadměrné tělesné váze upoutaný na invalidní vozík. 

Ještě v roce 2009 však vážil kolem 420 kilogramů! A byl upoután na lůžko. Do svého vystoupení však stihl výrazně zhubnou a nyní displej elektrické váhy ukazuje něco kolem 245 kg. Už jen to, že mohl přijet na pódium, je pro něj obrovský pokrok.

Přesto jeho váha upoutá na první pohled. A tak byla čtveřice soudců ve složení Britney Spears, Demi Lovato, LA Reid a Simon Cowell, zakladatel soutěže, kterou znají i diváci na českých obrazovkách, trochu skeptičtí, co Freddie předvede.

"Mým největším snem je, dát šanci lide, kteří vypadají jako já. Doufám, že porotci odhlédnou od mého vzhledu a dají tlouštíkovi šanci," říkal s nadějí v hlase zpěvák a připravil si píseň Wind Beneath My Wings od Boba Montgomeryho.

Když zpustil, zavládl úžas. "Neuvěřitelné, úžasné," rozplývala se místy notně dojatá zpěvačka Britney Spears. "Nebeské," pokusil se jí trumfnout hudební producent LA Reid. A chválou nešetřil ani obvykle přísný Cowell, mezi porotci "ten zlý". Posuďte sami, jaké Freddieho vystoupení bylo.

Fotogalerie
8 fotografií