„Nemám z toho dobrý pocit. Vím, že se paní Rolins trápí stejně jako já. Protože je ale velice arogantní, tak si myslím, že to je spravedlivý trest,“ řekla včera Blesku Rotreklová.

Neomluvila se

„Jsem přece člověk,“ podotkla ještě vdova, která měla zpočátku pro Daru nejen pochopení, ale i soucit. „Také jsem řidička a to, co se stalo jí, se mohlo nebo může stát i mně,“ míní Rotreklová, která i po nešťastné nehodě byla ochotna Daru jako řidičku omluvit.

Netrvalo to však dlouho, možná jen pár hodin. „Ani na chvilku si nedokázala připustit, že by mohla být vinna. Od počátku až do dneška říká jenom nevinna, nevinna, nevinna. Co to je za člověka? Vždyť kdyby alespoň přinejmenším připustila svoje pochybení, k soudu nemuselo dojít,“ míní Rotreklová.

Nestáli jsme jí ani za odpověď

Vdova třikrát prostřednictvím právníka vyzývala Daru, aby se domluvili, že je zbytečné, aby tragickou událost řešil soud. „Nestáli jsme jí ani za to, aby odpověděla mailem či jenom zareagovala. Tu možnost opravdu měla. Nikdo ji nechtěl dohnat k podmínce. Ona opravdu nemá ani elementární slušnost komunikovat,“ míní Rotreklová.

Kdyby prý ještě teď Dara obrátila a připustila možnou vinu, vše je vyřešeno a žádné jiné odvolací soudy se nemusí konat. „Jenže to ona nikdy neudělá. Nedokáže si připustit možnou vinu. Na to je až moc arogantní. Takže celá věc se odvíjí od toho, jaká ona sama je,“ míní Rotreklová. „Protože se paní Rolinsová nevhodně chová, jsem spokojena s podmínkou a zákazem řízení,“ dodala.

Fotogalerie
8 fotografií