Na své první akci (večírek charitativní organizace In kind direct), kterou měla na starosti jakožto členka královské rodiny, Kate zazářila. Musela zaskočit za svého nového tchána prince Charlese, který narychlo odletěl kondolovat královské rodině do Saudské Arábie.

Kate vypadala skvěle, na sobě měla nádherné stříbrné šaty od své oblíbené návrhářky Amandy Wakeley. Chovala se jako pravá dáma. Kate přitom neměla na přípravu moc času. Královský poradce se nechal slyšet, že schůzka s mecenáši dopadla skvěle.

Mluvčí řekl: "Byla tak ráda, že její první sólové vystoupení mohlo být pro Prince z Walesu, který pro ni během let tolik udělal. A Kate měla skvělé ohlasy. Všem hostům se prý dostatečně věnovala a za svého tchána zaskočila naprosto skvěle." Jeden ze zdrojů prozradil, že to dokonce vypadalo, jako kdyby ji školil sám princ z Walesu.

Kate oblékla krásné šaty, ale ve vlasech odhalila jizvu

Splývavé stříbrné šaty skvěle doplňovaly napůl vyčesané vlasy. Avšak tento účes odkryl něco, co by možná vévodkyně z Cambridge ráda nechala v utajení. Na levém spánku má několik centimetrů velkou jizvu. Mluvčí vévodkyně řekl, že se jedná o jizvu, která jí zůstala po operaci, kterou podstoupila v dětstí, dál se k tomu ale vyjadřovat nehodlá. Jde prý čistě o její soukromou záležitost.

Není sama, kdo má v královské rodině jizvu na hlavě. Její muž má na čele jizvu, jako vyšitou z Harryho Pottera, tu si uštědřil, když se ve 13 letech nešikovně udeřil golfovou holí.

Fotogalerie
4 fotografie