Americký magazín In Touch Weekly včera uvedl, že třináctileté manželství herců Willa Smithe a Jady Pinkett končí. Zprávu rychle přebrala i další média a drb se rychle rozšířil po celém světě. Objevily se i spekulace, že Jada teď chodí s Markem Anthonym, bývalým přítelem Jennifer Lopez.

"Will a Jada se rozvádějí...TO NENÍ PRAVDA!!," reagoval na Twitteru Trey Smith (18), syn Willa z prvního manželství . "Ne, opravdu se nerozešli. Je to kachna," pokračoval Trey a poprosil všechny o rozšíření této zprávy.

"Přestože se normálně k tomuto typu zpráv nevyjadřujeme, teď bychom chtěli říct, že drby o našem rozchodu jsou opravdu nesmysl," prohlásili včera oba manželé. "Jsme pořád spolu a naše manželství je v pořádku," dodali.

Will a Jada se vzali v roce 1997 a mají spolu syna Jadena (13) a dceru Willow (10). Will je podruhé ženatý, z prvního manželství má syna Treye. Že je vztah obou herců v pořádku potvrzují i nedávné fotky páru ze společné dovolené na Hawaii nebo reporáž z jejich hnízdečka lásky v Kalifornii, kterou před několika týdny poskytli jinému americkému časopisu.

Fotogalerie
3 fotografie