V těsných šatech a na vysokých podpatcích vypadá herečka Eva Longoria, kterou proslavila zejména role jedné ze zoufalých manželek ve stejnojmenném úspěšném seriálu, vždy neodolatelně. A ukázalo se, že u ní neplatí, že šaty dělají člověka. Bez nich jí to sluší ještě víc!

Bílé bikiny, ve kterých ji načapali paparazzi na dovolené s jejím o deset let mladším přítelem, španělským zpěvákem, bratrem herečky Penélope Cruz (37) Eduardem ukázaly, že její zadeček vůbec není zoufalý.

Eva se poznala s Penélope

Eduardo Evu očividně úplně zbožňuje. V podstatě nebyla chvíle, kdyby se Evy nedotýkal a nehladil ji. Pár, který si právě užívá dovolenou ve Španělsku, vypadal velmi zamilovaně.

Spolu jsou od prosince roku 2010. Eva se letos v lednu rozvedla s hráčem NBA Tony Parkerem (29), který ji podváděl. Byla z toho zhroucená, ale Eduardo jí vrátil chuť do života, což potvrzují i hereččini přátelé.

Pár na dovolené strávil i dva večery s Penélope Cruz a jejím manželem, také hercem Javierem Bardemem (42), kterým se nedávno narodil syn. Pen asi chtěla poznat svou možná budoucí švagrovou.

Fotogalerie
13 fotografií