Katie Price alias Jordan se za každou cenu snaží zahnat myšlenky na rozpad manželství. Místo však, aby se snažila před plánovou adopcí chovat a vypadat jako spořádaná matka, vyrazila na nákupy spodního prádla do obchodu s výmluvným názvem Laciný prádýlko. Krom toho na sebe vzala tak krátké šatičky, že přítomných fotografům ukázala bílá tanga.

Poté, co se nyní poslední dva týdny chovala jako příkladná matka svých tří dětí, prý opět chce oživit své divoké alter ego Jordan. “Katie je úplně jedno, co si o ní budou lidé myslet,” řekl britskému listu News of The World Katin blízký přítel. “Katie si chce trochu užít, tak jako za starých časů,” dodal.

Katie si plánuje, že trocha povyražení v rámci nočního života velkoměsta, setkání s přáteli a následně i adopce dítěte jí pomůže překonat smutek z rozchodu i ztráty dítěte. Teprve minulý týden vyšlo najevo, že Katie jen pár dnů před rozchodem s Peterem potratila desetitýdenní miminko. Již dříve se ovšem nechala slyšet, že ‘nenávidí být těhotná’, proto už tehdy mluvila o možnosti adopce. Tehdy ji ovšem plánovala ještě po boku svého manžela Andreho.

“Už nikdy nechci být znovu těhotná. Ztráta dítěte příliš bolí. Raději chci dítě adoptovat,” svěřila se Jordan v sobotu jednomu ze svých blízkých přátel.