Katie Price alias Jordan byla v desátém týdnu těhotenství, když jí její lékař oznámil smutnou zprávu, že její dítě je mrtvé. „Byla jsem na ultrazvuku, ten ale nemohl zachytit srdeční ozvy plodu,“ řekla Jordan v rozhovoru s Morganem pro britskou televizi ITV1. Šlo o vůbec první interview, ke kterému Jordan svolila od květnového rozchodu. 

„Řekli mi, ať přijdu za pár dnů. Plod totiž stále vylučoval dostatečně hormonů svědčících o tom, že je děťátko stále naživu,“ popsala modelka. Další testy však ukázaly smutnou pravdu. Její dítě bylo už mrtvé.

Mrtvý plod musel okamžitě ven z těla. „Bylo to jen šest dní před tím, než jsem běžela londýnský maratón,“ dodala Jordan. „Snažím se držet, abych nebrečela. Jen jsem chtěla říct lidem: Nechte mě být, ztratila jsem dítě,“ řekla Jordan a současně dodala, že nikdy nechtěla, aby její manželství s Peterem skončilo.

Jordanino přiznání kamerám rozčililo jejího bývalého partnera Petera Andreho. „Bylo to také Peterovo dítě. On je teď na dně a zklamaný, že to Jordan prozradila. Považoval to za intimní věc, která měla zůstat jen mezi nimi,“ reagoval na Joradanino vystoupení Andreho mluvčí.

Jordan má tři děti, sedmiletého autistického syna Harveyho (jeho otcem je fotbalista Dwight Yorke), s Peterem má čtyřletého syna Juniora a dvouletou dceru Princess Tiáamii. S Peterem se rozešli poté, co Jordan prožila údajný románek se svým učitelem jezdectví. Jordan tvrdí, že mezi ní a Andrew Gouldem nic nebylo, ale Peterovi už i tak došla trpělivost. Jordanin večírkový svlékací reflex jí trpět dál nehodlal.