Marcel Dragúň (17)

Marcel Dragúň
Autor: Reprofoto TV Nova

Zazpíval píseň od britského zpěváka Robbieho Williamse a okouzlil celou porotu i nás. Výrazný a čistý hlas. Z Marcela sršela pozitivní energie a jeho velkým plusem je i lehce exotický vzhled. U děvčat by mohl zabodovat se srdceryvnými hity.

Blesk.cz: 70%

Noah Scott Ellenwood (15)

Noah Scott Ellenwood
Autor: Reprofoto TV Nova

Tento mladý Američan, který se spolu s rodiči (oba také Američané) přistěhovali do Českého Těšína považujeme za velkého favorita celé soutěže. Na Noahovi je vidět, že má muziku a rytmus v krvi. Zazpíval píseň od amerického zpěváka Johna Mayera "I don´t need no doctor" a porotě spadla čelist. Nám také. Jeho silnou stránkou jsou anglicky zpívané písně. Uvidíme ale, jak si poradí s těmi českými.

Blesk.cz: 90%

Jerguš Oravec (21)

Jerguš Oravec
Autor: Reprofoto TV Nova

Z dalších talentovaných kluků vybíráme charismatického Jerguše, který se podobá americkému herci Keanu Reevesovi. Jeho zpěv a projev je lehký a nenucený. Je to typ správného hocha a sympaťáka. Porotě zazpíval upravenou verzi hitu "Somewhere over the Rainbow" a ženy v porotě zjihly. Gábina Osvaldová dokonce pronesla, že je pro ni Oravec SuperStar.

Blesk.cz: 50%

Tomáš Jurenka (28)

Tomáš Jurenka
Autor: Reprofoto TV Nova

Proč by SuperStar nemohl být silnější, starší a brýlatý muž? I když Tomáš nemá vizáž krasavce, zpívá mu to pěkně. Slavnou písní od skupiny U2 "With or without you" zabodoval na plné čáře.

Blesk.cz: 40%

Aneta Salačová (22)

Aneta Salačová
Autor: Reprofoto TV Nova

Aneta nejprve zaujala nápadnou podobou na americkou herečku Sandru Bullock. Porotu přesvědčila ale i o pěveckých kvalitách. Píseň od první americké Superstar Kelly Klarkson "A moment like this" sice občas drhla, ale dokonalost je nudná. Salačová si postup i tak právem zasloužila.

Blesk.cz: 35%

Veronika Poláková (17)

Veronika Poláková
Autor: Reprofoto TV Nova

Mladá zpěvačka si vybrala píseň "Hallelujah" od známého písničkáře Leonarda Cohena. Půvabná blondýnka zazpívala čistě a vysloužila si postup do divadla. Veronika není žádná tuctovka, je přirozená a na nic si nehraje.

Blesk.cz: 65%

Marek Kutnár (18)

Marek Kutnár
Autor: Reprofoto TV Nova

Marek zaujme nejen nádherným hlasem, ale hlavně tím, jak vypadá. Černě namalované oči jsou výrazným prvkem jeho image. Melancholickou písní Rytmuse zrovna moc nezaujal, my mu však dáváme velké šance.

Blesk.cz: 85%