Celkové náklady na megashow Superstar jsou vyčísleny na 3 300 000 eur (cca 80 milionu korun)! Jak se peníze přerozdělí mezi porotu, moderátory, režiséra a vítěze? Podle zákulisních informací dostane režisér SuperStar Pepe Majeský honorář přes 100 000 € (2,5 milionu korun), moderátor Leoš Mareš 50 000 € (1,25 milionu korun) a jeho kolegyně - zpěvačka Tina kolem 40 000 € (jednoho milionu korun). Po jednom milionu korun si vydělají i porotci - raper Rytmus, zpěvák Paľo Habera, textařka Gábina Osvaldová a zpěvačka Helena Zeťová.

Mareš bez hvězdného honoráře

Nejvíce tak "prodělá" moderátor Leoš Mareš, ten byl zvyklý z minulých let na mnohem větší honoráře a rozhodně nebylo zvykem, že by bral méně peněz než režisér pořadu. Inu časy se mění a poptávka po Marešovi klesá. Je okoukaný a navíc mu jistě neprospívají ani skandály kolem jeho osoby. Nedávno moderoval opilý v rádiu a urážel svého kolegu Patrika Hezuckého.

Tina ohromuje spíš výstřihem než vtipem

Naopak na velmi slušné peníze si přijde slovenská zpěvačka Tina. Na to, že v soutěži zatím ukázala jen velký výstřih a krátkou sukni, je milion korun dost! S moderováním je to krapet horší. Takovým ostrovtipem, jaký měla moderátorka Adela Banášová, se rozhodně pyšnit nemůže. I Leoš Mareš spíše ocenil její přednosti. Během spolumoderování se Tině několikrát podíval do výstřihu.

V neděli začala už pátá SuperStar, druhá s přívlastkem Česko Slovenská. Sen stát se novou pěveckou hvězdou přitáhl na castingy v obou republikách přes 12 000 adeptů. Castingy ve čtyřech městech trvaly dohromady 132 hodin. Od nedělního úvodu Česko Slovenské SuperStar uplynou do superfinále téměř 4 měsíce - vítěz bude znám 5. června. Pouze jeden šťastlivec získá kromě titulu nové Česko Slovenské SuperStar i kontrakt v hodnotě 100 000 € (2,5 milionu korun).