Bookmakeři Tipsportu na jeho vítězství určili kurz 2,0:1, od konkurenční Fortuny dostal kurz 1,9:1. Obě společnosti se shodly na jménech hlavních kandidátů na vyřazení, jimž jsou nyní Ben Cristovao a Paulína Ištvancová. O svých tipech na vítěze Tipsport informoval.

Fotogalerie
4 fotografie

Chodúr v neděli zaujal porotce i diváky v bratislavské Incheba aréně i u televizních obrazovek nejen osobitým provedením písně rokenrolového krále Elvise Presleyho A Little Less Conversation, ale také taneční kreací. Zpěvák přezdívaný český Tom Jones posílil i v očích sázkových kanceláří. Tipsport například upravil kurz na jeho celkové vítězství v soutěži z původních 2,5:1 na 2,0:1.

"Každé vystoupení Martina Chodúra je neopakovatelným zážitkem. Přijde na pódium s vrozenou skromností, zazáří a s grácií jemu vlastní opět zmizí v zákulisí. Jsme zvědavi, co nám v následujících kolech ještě předvede," komentoval vypsané kursy hlavní bookmaker Tipsportu Ladislav Pavlis. Na Chodúrovo vítězství v soutěži již bylo vsazeno více než sto tisíc korun, dodal.

Nejlepší dívkou soutěže je podle Tipsportu v současnosti Dominika Stará, jejíž šance na vítězství jsou 4,0:1. Fortuna zase favorizuje s kursem 3,5:1 Moniku Bagárovou. V dalším finálovém kole si podle mínění bookmakerů Tipsportu i Fortuny zazpívají naposledy Ben Cristovao a Paulína Ištvancová.

Fotbal na Facebooku

Vše o SuperStar
Autor: Blesk.cz