Ihned po zprávě o tragickém úmrtí Ivety Bartošové se Josef Rychtář nechal slyšet, že za smrtí jeho ženy stojí média. Vyhrožoval dokonce, že se nikdo nesmí objevit před domem v Uhříněvsi. Po pár hodinách ale už ochotně pózoval s posledním obrazem, který mu Bartošová prý namalovala k narozeninám.

Zoufalý Rychtář se pak v noci vypravil v podroušeném stavu na místo, kde si Iveta počkala na projíždějící vlak. Tam ho musela zastavit policie a odvést ho zpět do domu. Mediální kolotoč se ale roztočil a Rychtář s médii ochotně spolupracoval. Dokonce předvedl i rvačku se Zdeňkem Macurou.

To se ale po několika dnech změnilo a vdovec se stáhl do ústraní a z domu téměř nevycházel. Naprostý opak dní, kdy si užíval mediálního zájmu a ochotně poskytoval rozhovory na všechny strany. O víkendu dokonce zavolal policii na přítomné novináře!

Korunu všemu dal ale až dnes! Najal si totiž ochranku, která dohlížela na hladký průběh celého pohřbu. A aby toho nebylo málo, při odchodu z domu a příjezdu zpět byli všichni skrytí pod deštníky! Přitom to je opatření, které se provádí spíše u celosvětově známých celebrit!

Co dalšího si pro nás Josef Rychtář ještě připraví?