Ondřej, který se divákům představí již příští týden v pondělí, přišel do Prostřeno! s jasnou taktikou. Ještě se ani nepostaví k plotně a už do kamery hlásí: „Každý účastník ode mě může očekávat jediný bod, potřebuju vyhrát, chci peníze!“ Soupeřům, které chce tímto způsobem podvést, navíc předloží dost mizerné menu, očividně bez jakékoliv snahy.

Všechna jídla jsou z polotvarů a kromě toho ajťák odpíská i úkol týdne, který pak dokonce neopatrně prozradí u stolu ostatním soutěžícím, ačkoliv by to pro ně mělo být tajemství. Přesto ho za jeho chování nečeká žádný postih.

„Zasahovat do toho nemůžeme, to by bylo proti herním pravidlům. Takže je to čistě na jejich svědomí,“ uvedl pro Aha! zdroj ze štábu pořadu. „Nijak to nepokutujeme. Snažíme se je akorát korigovat, aby dopředu netvořili nějaké aliance a nedomlouvali se,“ potvrdila pak také Zuzana Brzáková z televize Prima.

Pokuta nečekala ostatně ani bývalou narkomanku Ivu Tranovou (23), která se v dílech z minulého týdne na vaření vykašlala a bez omluvy nedorazila na natáčení. Celému štábu tím dost zavařila a soutěžící částečně pohostila její matka. „Nedostala pokutu, protože to byla taková pochybná paní. Bylo jasné, že by nás víc stáli právníci a že bychom si na ní nic nevzali," vysvětlila postup mluvčí Primy.

VIDEO: Připomeňte si, jak dopadlo fiasko s Ivou a ostatní soutěžící pak pokračovali bez ní...

Video
Video se připravuje ...

Šok v Prostřeno: Hostitelka se vykašlala na natáčení! Narkomanka v tom vymáchala mámu! FTV Prima

Video
Video se připravuje ...

Iva už do Prostřeno nedorazí, jede se ve čtyřech: Proč pláče zedník Jarda? FTV Prima

Fotogalerie
19 fotografií