Viktrorčina matka Ivana žila s jejím otcem deset let. Celou dobu mi říkal, že mě má rád, ale nemiluje mě. Mně to nejdřív nedošlo, až když se přestal zajímat o rodinu. Já jsem se naštvala a řekla jsem, že takhle to dál nejde,“ svěřila TV Nova paní Kučerová, která tak zůstala na postiženou dcerku na invalidním vozíčku sama.

Otec si bral Viki na výlety, ale po nehodě se vše změnilo. Podle soudního nařízení ji může vídat jednou za dva týdny, ale to nevyužívá. „Po natáčení přijel jednou na návštěvu, protože Viki měla narozeniny,“ řekla. Někdy k nám přijede, dá mi pytlík bonbonů a zase odjede,“ přitakala dívenka, které tatínek velmi chybí.

 

Tragická nehoda neovlivnila jen vztah otce s dcerou, ale i vztah matky k dalším dvěma starším dcerám. „Úraz zamíchal kartami tak, že teď nejsme v kontaktu. Každá má svůj život. Třeba nás život dá ještě dohromady, mě to hrozně mrzí,“ dodala se slzami v očích Ivana.

Jediné, co ji nyní těší, je, že Viki po náročné léčbě začala chodit. Předtím byla připoutána na vozík většinu dne, teď se bez něho obejde. Ale pro její bezpečí ho raději vozí všude s sebou. 

Mise nový domov: Viki podpořil i její idol Richard Krajčo!

Video
Video se připravuje ...

Mise nový domov: Viki podpořil i její idol Richard Krajčo! TV Nova

Mise nový domov: Těžká nehoda změnila rodině celý život!

Video
Video se připravuje ...

Mise nový domov: Těžká nehoda změnila rodině celý život! TV Nova

Fotogalerie
14 fotografií