„Ten pořad jsem samozřejmě znala a sledovala ho. Zajímalo mě, jak bych to dala já, jak bych to utancovala a zazpívala,“ uvedla pro web Super.cz Kohoutová, která má z oblíbeného pořadu trochu nahnáno. Důvodem ale není zpěv, v něm už je herečka poměrně ostřílená. V roce 2013 totiž vydala vlastní desku s názvem Berenika Meets Jazz a od loňského listopadu ji ve Studiu Dva můžeme vídat v titulní roli v muzikálu Šíleně smutná princezna.

Kamenem úrazu je v jejím případě tanec. „Tančím opilá na stole velmi často a dost mě to baví. Jde mi to samozřejmě skvěle,“ zhodnotila vtipně svůj dosavadní zájem o tanec a doplnila, že když v rámci opileckého veselí upadne, vždy zase vstane. „Řízený pohyb na choreografii jsem ale nikdy nedělala,“ vysvětluje Berenika, která dříve s kamarádkou a švagrovou Marikou Šoposkou (27) psala společný blog Sedmilhářky, který vyšel i v knižní podobě.

Když tedy na účast ve Tváři kývla, na dotazy produkce ohledně tanečního umu odpovídala pravdivě. „Když mi volali a ptali se mě, jak jsem na tom tanečně, tak jsem říkala, že prostě nevím, musím to zkusit a až to zkusím, tak to zjistím,“ přiznává Kohoutová s tím, že už na sobě v tomto směru začala pracovat. „Už jsem měla pár tréninků s tanečníky a oni jsou úplně skvělí. Vypadají u toho nádherně, hrozně jim to jde,“ chválila kolegy.

Své výkony zatím hodnotí opatrněji. „Nechci to zakřiknout. Děsila jsem se, že si nebudu pamatovat ty kroky. Docela mám pocit, že to nebude tak příšerné, jak jsem si myslela,“ odtajnila dcera spisovatelky Ireny Obermannové s tím, že jí zatím tréninky dobíjí energii.

Nejvíce se ale obává, že nezvládne rytmus komplikovanějších choreografií. Nerada by si proto vylosovala například zpěvačku Beyoncé (35). „Nejtěžší jsou holky jako Beyoncé, které u toho navíc musí být strašně sexy a perfektně zpívat a tancovat,“ dělá si dopředu starosti Berenika, která má o důvod víc v soutěži uspět. Je totiž vdaná za filmového producenta Pavla Čecháka (40), exmanžela herečky a vítězky předchozí řady Táni Vilhelmové (39). Motivací v soutěži by tak pro ni mohla být i snaha se Táně minimálně vyrovnat.

VIDEO: Kohoutová prozradila, jak se dostala k roli Šíleně smutné princezny

Video
Video se připravuje ...

Berenika Kohoutová bude nová „šíleně smutná princezna“!  Vobdráčková

VŠE O SHOW TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS ZDE>>

Fotogalerie
36 fotografií