Dcera muzikanta Felixe Slováčka (74) v třinácté řadě populárního seriálu z lékařského prostředí ztvární zdravotní sestřičku Radku. „Je to docela loktařka, která si chce vždycky prosadit svou. Je drzá, ale nemyslím si, že by byla uvnitř špatná. Působí na mě jako nevyzrálá puberťačka, i když je starší,“ promluvila pro deník Aha! o své roli finalistka druhé řady Tvoje tvář má známý hlas.

S Radkou, která se jeví trochu jako mrcha, asi nebude mít její představitelka zrovna moc společného, ale o to větší to bude výzva. Navíc se může na pár hereckých rad zeptat i maminky Dády Patrasové (61), která má díky princezně Xenii v seriálu Arabela se zápornými postavami zkušenosti.

Z nabídky z Ordinace má Slováčková prý velkou radost. „Z této možnosti jsem byla překvapená, ostatně jako vždy, když mi přijde takhle skvělá nabídka. Byla jsem z toho hrozně nadšená,“ okomentovala novou výzvu, kterou by už kvůli více než slušnému honoráři brala i řada zkušenějších herců.

Video
Video se připravuje ...

Dcera Patrasové Anička si chce oholit hlavu. Účast ve Tváři jí prý zničila vlasy. Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Není divu, že mladá blondýnka se dlouho nezamýšlela a na kšeft kývla. I přesto, že má z nemocničního prostředí ve skutečnosti strach. „K lékaři jdu vždycky, až když je nejhůř a nepomůže mi žádná babská rada. Nesnáším to čekání. Dávám přednost alternativní medicíně než práškům,“ vysvětlovala Anna, jejíž zkušenosti zřejmě souvisí i s tím, že se jí v prsu už dvakrát vytvořil nezhoubný nádor, kvůli čemuž musela pravidelně chodit na kontroly.

Seriálové Ordinace, kde by se měla Slováčková poprvé objevit už 22. srpna, se naštěstí nebojí. Jen měla trochu obavy, jak zapadne do kolektivu ostatních kolegů. „Nejdřív jsem se bála, jak mě ostatní přijmou. Ten seriál už se točí dlouho, takže je to taková semknutá rodina. Všichni mě ale vzali hrozně hezky. Jsou na mě hrozně hodní a trpěliví. Cítím se tam jako doma,“ dodala pro Aha! vesele.

Na natáčení se navíc setká i s dalším přeběhlíkem z Tváře Milanem Peroutkou (27), který sice ve starších dílech seriálu před lety hrál pacienta pediatrie Pepu Hrdličku, nyní ale do kamenické nemocnice nastupuje coby pohledný medik Jonáš.

Jeho seriálovou maminku, zdravotní sestru Květu Hrzánovou, si zahraje Klára Oltová (41) a kromě ní nastoupí i další nováčci. Kartami zamíchá zástupkyně majitele kamenické nemocnice Charlotte v podání Chantal Poullain (60), nového záchranáře Marka ztvární Štěpán Benoni (32) a doktoru Švarcovi alias Martinu Zounarovi (50) se náhle na prahu objeví syn Hugo, jehož představitelem je Matyáš Svoboda (11).

VŠE O NOVÉ ŘADĚ TVOJE TVÁŘ MÁ ZNÁMÝ HLAS ČTĚTE ZDE >>>

Fotogalerie
39 fotografií