Získat si náklonnost ostatních soutěžících může být pro Galuszkovou pořádně těžké. Její povolání se přece jen nemusí zdát každému košer a dokonalé tělo může vyvolat i závist. Natáčení si ale fotomodelka nemohla vynachválit, stejně jako stylistu Filipa Vaňka. „Baví mě móda. Jsem ráda pokaždé jiná, miluji extravagantní, sexy a elegantní oblečení. Navíc jsem soutěživá, je mi radostí být před kamerou,“ řekla Galuszková. Přiznala ale, že dříve bývala stydlivá. Nyní občas bojuje s nervozitou, ale jinak chce, aby vše, co dělá, bylo dokonalé.

„Jsem na sebe docela pyšná a snažím se na sobě pracovat,“ pochválila se modelka, která uspěla i v zahraničí. Pravidelně jezdí do Los Angeles, kde jí zaplatí víc za oblečené fotky než v Česku za svlečené. „Nejintimnější partie si ale hlídám. Nefotím holá prsa a klín, to už je minulost. Baví mě sexy erotické fotky. Raději se podívám na akty než fotky oblečených žen,“ řekla.

Při focení si dokonce připadá více sexy a dospěle! „V civilu nevypadám na čtyřiadvacet, ale spíš na šestnáct. Při focení se stanu rázem dospělou sexy ženou. Ale rozhodně odmítám erotiku a podobné nabídky,“ dodala s tím, že nefotí s kýmkoli, kdo ji osloví. Jak si extravagantní modelka povede, můžete vidět už v pondělí 30. ledna od 16:10 na TV Barrandov.

Prohlédněte si její snímky v galerii!

Fotogalerie
37 fotografií