Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno 21°C

Velký vánoční přehled: Nova, ČT i Prima odtajnily program! Jaké vás čekají pecky?

/
  • Legendární pohádka Tři oříšky pro Popelku
    16. listopadu 2016 ● 14:59

    Na co se letos můžeme v televizi těšit o Vánocích? Na jakou pohádku budeme koukat během štědrovečerní večeře a jaká bude jako kulisa k rozbalování dárků? Ty hlavní taháky všechny televize odhalily právě dnes!

  • 1.

    Nova o Štedrém dnu

    Nemusíte být Julia Roberts, abyste si mohla užít vanu plnou pěny.
    Autor: profimedia.cz

    Období mezi Vánocemi a Silvestrem je pro televize důležitou částí roku. Lidé tráví před obrazovkami výrazně delší dobu než v jiných dnech a v některých rodinách je sledování televizní pohádky jednou z neodmyslitelných tradic Štědrého večera.

    Nova připravila na letošní Vánoce klasické i moderní pohádky, romantické filmy a dobrodružné příběhy. Na Štědrý večer uvede pohádku Princezna se zlatou hvězdou na čele a romantickou komedii Pretty Woman.

  • 2.

    Prima o Štedrém dnu

    Kevin McCallister
    Autor: Profimedia

    Prima vsadí 24. prosince večer na zahraniční produkci – uvede animované Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana, americký snímek Sám doma a romanci Duch.

  • 3.

    ČT o Štědrém dnu

    Legendární pohádka Tři oříšky pro Popelku
    Autor: Zbyněk Pecák

    Česká televize připravila na Štědrý večer premiérovou pohádku Pravý rytíř. Na ČT se mají objevit i legendární Tři oříšky pro Popelku, opět v restaurované verzi.

  • 4.

    Nova na Boží hod a na Štěpána

    Zdeněk Piškula v pohádce Tři bratři
    Autor:  Foto: archiv Biograf Jan Svěrák, archiv ČT1

    Na Štěpána Nova uvede filmovou pohádku Tři bratři. Diváci se mohou těšit i na další klasické hrané pohádky, rodinné filmy, animované příběhy Ledové království nebo celou sérii Shrek.

    O svátečních dnech bude vysílat i další klasické pohádky, například S čerty nejsou žerty, Obušku, z pytle ven, Mrazík, O statečném kováři a O zatoulané princezně. Odvysílá i novější příběhy, například Čertovu nevěstu nebo Z pekla štěstí 1 a 2.

    Pro dospělé připravila stanice komedie Vesničko má středisková a Slavnosti sněženek, romanci Seznamte se, Joe Black nebo akční filmy Smrtonosná past 4, Specialista, Protiúder, Odstřelovač a Česká spojka.

  • 5.

    Prima na Boží hod a na Štěpána

    Pohádka Sedmero krkavců
    Autor: Oficiální produkce filmu

    I Prima má v programu pohádky, rodinné snímky, filmy pro pamětníky či komedie, například Mizerové, Grinch, Hrátky s čertem, S tebou mě baví svět, Roztomilý člověk, Holka nebo kluk a další. Advent na Primě začíná pohádkou Sedmero krkavců už 26. listopadu ve 20:15.

  • 6.

    ČT na Boží hod a na Štěpána

    Pohádky
    Autor: Česká televize

    Během vánočních svátků uvede ČT i tři další nové pohádky – Slíbená princezna, Zázračný nos a pohádku Nepovedený čert natočenou ve znakovém jazyce.

  • 7.

    Vánoce na dalších televizích

    Brad Pitt - Podivuhodný případ Benjamina Buttona
    Autor: Warner Bros

    Vánoční program připravily i tematické stanice skupiny Nova. Například Nova Cinema uvede na Štědrý večer animovaný film Ukradené Vánoce Tima Burtona. Během svátků odvysílá i filmy Tajemná řeka, Město nemrtvých, Dostaňte agenta Smarta či Podivuhodný případ Benjamina Buttona s Bradem Pittem v hlavní roli.

    Speciální vánoční program si užijí i sportovní fanoušci, kteří 25. prosince na Nova Sport 2 budou moci sledovat tři po sobě jdoucí zápasy basketbalové NBA. Nebudou chybět ani přenosy z mistrovství světa v šipkách, které potrvá od 15. prosince do 2. ledna.

    Fotogalerie
    12 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 6

bumplesk:  Opravdu pecky 😁😁😁...asi vám z toho pleskači hráblo,zdá se...

(16. 11. 2016 19:34)

kiwi65:  Co tak asi můžou odhalovat?Všech 6 pohádek co se vystřídají na všech kanálech prošpikovaný simsnama a určitě nebudou chybět sra.č.ky typy kriminálka miami,la,had 11,ncis,bezpráví a bordel,masch,výměna kober,atd... ještě že chodím do práce i na svátky.Taky by mi z toho mohlo hrábnout.

(16. 11. 2016 19:25)

lepabrena:  Absolutně nejpříšernější je pořad TV Prima Úklidové komando- alespoň to, co jsem viděla. Má to být na motivy britského pořadu Máte doma uklizeno? Ten anglický originál byl opravdu vtipný a poučný a sledovala jsem ho vícekrát- ten český byl příšerný a trapný- zvlášť poslední díl, kdy si televize vybrala byt invalidy, chodícího o dvou berlích, který měl svoji matku- která byla jinak na invalidním vozíku v LDN. Cikánská moderátorka jenom utřela obrazovku TV, druhá tvrdila, že chytila v bytě blechu, celé zařízení bytu i s televizí daly moderátorky do sběru a vše dovršili malíři-Cikáni!

(16. 11. 2016 18:22)

sores: Přesně tak! Samé sra.čky které se opakují do úplného zblbnutí rok co rok!!! Chudáci co na to musí čučet. Přijde mi to jak pro slaboduché, že se televize nestydí, jsou to pra.sata jen aby zbylo pro ně hodně prachů tak pečou na pořady,dob.ytek český!!

(16. 11. 2016 18:13)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy