U jednoho stolu se každou neděli opět sejdou ti nejkontroverznější amatérští kuchtíci, kteří už šokovali svým chováním nebo bydlením. Konečně si tak budou moci vyříkat nejen »nespravedlivé« bodování, ale také intriky, o kterých se dozvěděli až po odvysílání pořadu!

Hlavní hvězdou zcela nového formátu Prostřeno! – Poslední večeře bude zcela jistě bordelář David Zámečník (37) ze Znojma. „V domácnosti pana Davida byla opravdu špína a nepořádek. V bytě to tak zapáchalo, že o pauzách všichni chodili ven nadýchat se čerstvého vzduchu, aby poté zvládli pokračovat,“ vzpomínala na natáčení mluvčí pořadu Ivana Dubášová. Spolustolovníci ale museli opustit byt i z jiného důvodu. Zatímco hostitel smažil karbanátky, šli si koupit pití. A hlavně hygienické ubrousky, protože si neměli ani kde umýt ruce... Co se u Davida změnilo, uvidíte už v neděli 26. června!

Video
Video se připravuje ...

Smíšek David z Prostřeno: Čím pomůže zachránit večer? FTV Prima

Konkurenční televizní stanice sázejí na osvědčené klasiky v podobě repríz oblíbených seriálů. Nova opět nasadila hned dvakrát týdně Kriminálku Anděl a Česká televize vyhradila pondělky a středy Panoptiku Města pražského a úterý a čtvrtky Sanitce.

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno: David přijde na večeři o několik hodin dřív! Chtěl si obhlídnout dům! FTV Prima

Fotogalerie
6 fotografií