AZ kvízové turné začne už 10. února v Brně, poté se přestěhuje do Českých Budějovic, Žďáru nad Sázavou a Rožnova pod Radhoštěm. V březnu potom do Pardubic a Uherského Brodu. Ti, kdo by se chtěli soutěže zúčastnit a zkusit štěstí, mohou se přihlásit pomocí e-mailu, sociálních sítí a pro ty největší odvážlivce to bude možné přímo na místě.

Organizátoři ale stanovili jasně daná pravidla: "Za závažných důvodů například podnapilosti si vyhrazujeme právo vylosovaného diváka odmítnout a losování zopakovat." A tak zkřížili plány vtipálkům, kterých se určitě najde mnoho.

Diváky v sále budou také čekat speciální bleskové kvízy, do kterých se budou moci přímo zapojit a odměnou budou hodnotné ceny. Nebude chybět ani pořádná zábava. Tvůrci pořadu se podělí o veselé historky z natáčení, předvedou sestřih nepovedených scén a pak bude následovat autogramiáda Aleše Zbořila.

Pořad AZ kvíz se těší z divácké přízně už dlouhých 19 let. A stále je velice oblíbený. Moderátoři jsou od začátku vysílání také pořád stejní - Aleš Zbořil a Eva Machourková. Bez nich by AZ kvíz nebyl AZ kvízem.

Fotogalerie
6 fotografií